Wie zijn wij

www.inmijnwijk.nl is een project van de Huurdersvereniging De Pijp en Huurdersvereniging Zuid, in samenwerking met het Wijk Steunpunt Wonen Oud Zuid

Huurdersvereniging De Pijp en Huurdersvereniging Zuid Huurdersvereniging De Pijp en Huurdersvereniging Zuid komen op voor de belangen van huurders in het stadsdeel Oud Zuid. Zij houden het lokale huurbeleid scherp in de gaten en vormen een volwaardige gesprekspartner voor bijvoorbeeld woningcorporaties of het stadsdeel. Zo staan huurders bij belangrijke besluitvorming tenminste niet buiten spel!

Wat doen de huurdersverenigingen?
Huurdersverenigingen behartigen de belangen van huurders door:

Word daarom nu lid! Voor betaalbaar wonen en een goede huurbescherming!
Oud Zuid is een gezellige en veelzijdige buurt. Dat houden we graag zo. Maar de laatste tien jaar zijn de huren meer dan verdubbeld.Goedkope huurwoningen verdwijnen en komen niet meer terug. De wachtlijsten voor deze woningen zijn enorm en steeds meer huurwoningen gaan in de verkoop. Voor starters op de woningmarkt is het bijna niet meer mogelijk om een betaalbare woning in Oud Zuid te vinden. Huurdersverenigingen zetten zich in voor het behoud van de voorraad betaalbare huurwoningen, en de kwaliteit van deze woningen!


Lid worden ?
Vul hier je gegevens in en ontvang informatie over de huurdersvereningen:

naam:

e-mail:
adresgegevens:

Woon je in de Pijp dan kun je ook direct lid worden door € 5,- over te maken op giro 6930178 van Huurdersvereniging De Pijp, o.v.v. ‘nieuw lid’ en je adresgegevens.

Woon je in Oud Zuid dan kun je ook direct lid worden door €12,- (€ 7,- voor minima) over te maken op giro 7745472 t.n.v. Huurdersvereniging Zuid o.v.v. 'nieuw lid' en je adresgegevens.

Contact:
Huurdersvereniging De Pijp
p/a Gerard Doustraat 133
1073 VT Amsterdam
t: 020 - 676 48 00
e: hvdp@wijkcentrumceintuur.nl

Huurdersvereniging Zuid
Hendrik Jacobszstraat 4-6
1075 PD Amsterdam
t: 020 - 662 82 37
e: hvzuid@dds.nl

Wijk Steunpunt Wonen Oud Zuid
Bij het Wijk Steunpunt Wonen Oud Zuid kunnen huurders van het stadsdeel Amsterdam-Oud Zuid terecht voor gratis informatie, advies en ondersteuning op het gebied van huren en wonen. Het Wijk Steunpunt is onafhankelijk en een samenwerkingsverband van het Huurteam, de woonspreekuren en de Wijkcentra. De dienstverlening van het WSW is de dienstverlening van het WSW is voor individuele huurders ten alle tijden kosteloos'. Dat is mogelijk omdat het WSW wordt gesubsidieerd, voornamelijk door het stadsdeel Oud-Zuid.

Wat doet het Wijk Steunpunt Wonen Oud Zuid?
Het WSW probeert huurders ook te organiseren, zodat zij een volwaardige gesprekspartner worden voor bijvoorbeeld woningcorporaties of het stadsdeel. Zo staan huurders bij belangrijke besluitvorming tenminste niet buiten spel!

Voor wie is het Wijk Steunpunt Wonen Oud Zuid?
Het Wijk Steunpunt Wonen helpt alle huurders, bewonersgroepen (in oprichting) en woningzoekenden. Wilt u meer weten over de Wijk Steunpunten Wonen? Kijk dan op www.wswonen.nl

Spreekuren en locaties


Contact
Wijk Steunpunt Wonen Oud Zuid
G.Doustraat 133
1073 VT Amsterdam
t: 020 - 664 53 83
f: 020 - 676 57 51
e: oudzuid@wswonen.nl
oudzuid.wswonen.nl
Een ogenblik geduld... de informatie wordt binnengehaald.